bloglovin

Uppgradering

 
Hej allihopa!
Jag har, efter mycket om och men, bestämt mig för att byta portal. Efter 6 år på samma plats känns det som att det är dags för något nytt (och jaa- alla gamla inlägg och bilder följer självklart med i flytten) Numera skiver jag på denna adress; http://nouw.com/jennifersjo
 

Krka National Park

Under en av dagarna i Split åkte vi ut till Krka nationalpark där man kan bada i vattenfallen. Så häftig känsla!
Vi var där i några timmar och badade, åt mat och tog varsin drink. En riktigt bra dag helt enkelt ;)
 

Bokat; AMSTERDAM


Myskväll

I måndags möte jag upp Elin och Jennifer vid stranden för lite tjejsnack. Vi satt där tills det blev för mörkt och för kallt(!!)

Jag behöver fler sådana stunder i livet just nu ;)


Keep'n it casual


Notting Hill

När jag och Anna var i London i somras bodde vi bara något kvarter ifrån Portobello road market. Så en dag spenderade vi i Notting Hill och åt frukost, tittade runt på marknaden och besökte den välkända dörren från filmen med samma namn som området. Ett måste såklart ;)
 
Om ni åker till London tycker jag absolut att ni borde checka in Notting Hill, det ger en helt annan bild än om man bara går runt på Oxford Street eller Piccadilly Circus. Dessutom slipper du trängas med färre människor(!!)

Red white and blue

 

Split #2

 

Skepp ohoj


N'ICE CREAM

Banan glass är något som jag haft en grej för i några år nu.
Det är lika gott som vanlig glass, och dessutom bättre för min hälsa. Toppar alltid min glass med något hårt för att bryta av konsistensen och jag kan verkligen tipsa er om att lägga pistaschnötter på er glass. Så j**la gott!

On top of the hill

 
 
 
 
 RSS 2.0