bloglovin

Till dig

Kära singel.
Jag ville bara ta mig tid att skriva till dig. För jag vet att du har det tufft ibland och inte känner dig tillräckligt älskad.
Visst, du har kul på fester, i skolan och på jobbet. Men bara för stunden känns det som om ingenting saknas. Men när du ska sova, när du vaknar på morgonen och på middagar, då känner du dig helt ensam. Du undrar vad du har gjort för fel.. om det är något fel på dig? NEJ. Det är inget fel på dig, inget alls. För lyssna på mig.
 
Det är inte ditt fel. Det är verkligen inte ditt fel. Du har bara inte hittat någon som du vill spendera din tid med. Någon som får det att pirra i magen och som du knappt kan slita blicken ifrån. Någon som längtar efter att få hålla dig i sina armar. Men tro mig, du kommer hitta någon! Det är okej att vara kräsen och att ha riktlinjer (men kom ihåg att ge alla en ärlig chans.) för du är värd att vara lycklig. Låt ingen få dig att tro något annat! Saker tar längre tid för vissa än för andra och kanske är du en som får vänta lite till på att hitta han eller hon som är rätt för stunden?
 
Sluta stressa upp dig för att du inte är på den väg du vill vara på. Snart svänger vägen utan att du ser det och vips, så träffar du någon. Ha inte så bråttom hela tiden. Men sitt inte heller bara där och vänta! Du kan lika gärna gör något som du tycker är kul under tiden. ;)
 
Ta det lugnt nu, underbara singel.

Kommentarer
N

Fint skrivet!

2015-07-19 / 18:40:50
http://nouw.com/nathaliemaria

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: