bloglovin

Middagstips #Fisk

Torskfilé med ärtpuré, ungsbakade morötter och sötpotatis.
 
Till 4 pers.
4 Torskfiléer
7 morötter
1 stor sötpotatis
4dl frysta ärtor
 
Skala och hacka morötter och sötpotatis till stavar. Lägg i en ungsplåt och ringla över olivolja, samt krydda med timjan, rosmarin och eventuellt lite salt. Sätt in i ugnen i ca 20-30 min på 225°C. Under tiden kan du tina ärtorna i micron och sedan mixa de till en slät puré. När det är ca 5 minuter kvar på rotfrukterna kan du börja steka torsken på medelhög värme. Servera tosken och rotfrukterna tillsammans med den varma ärtpurén och sallad.
 
Smaklig måltid!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: