bloglovin

4 utav mina livslöften

Hej på er!
Jag har varit riktigt dålig med uppdateringen här på senaste och jag tänker hela tiden att jag sviker en liten läsare där ute när jag inte har tid för att sätt mig ner framför datorn. För att ni ska förstå mina dåliga vanor tänker jag dela med mig utav nåra av mina livslöften som jag har just nu.
 
1. Sluta oroa mig. Jag stressar upp mig över små saker och kan bli riktigt ledsen över något som egentligen inte är en så stor grej.
 
2. Börja använda hela min garderob. Ni som läser bloggen får ju bara se en tredjedel av alla outfits jag har på mig under en vecka, och det är oftast den snyggaste. Men sanningen är att jag är riktigt dålig på att använda de kläder som jag verkligen gillar. För att jag är så himla rädd om de.
 
3. Fokusera mer på detaljer. Har ni tänkt på att en dag kan bli så mycket bättre om man bara lägger ner lite extra tid på att exempelvis ta på sig ett nytt smycke eller ta ett bad mitt i veckan? Alla sådana små tillfällen ska jag omfamna från och med nu.
 
4. Inte falla tillbaka i dåliga vanor. När jag försöker att skapa en ny vana slutar det oftast med att jag faller tillbaka i en dålig vana.
En riktigt dålig vana jag har är att jag alltid, oavsett hur mycket tid jag har på morgonen,  tvingas springa till bussen.
Där snackar vi onödig stress!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: