bloglovin

Real american pancakes


Amerikanska pannkakor från dagens brunch! De var jättegoda verkligen. Restaurangen vi åt på hade så många olika sorters pannkakor att man fick svårt att bestämma sig för vilka man skulle välja!

 Imorse klockan fyra gick vi upp för att åka till flygplatsen och klockan åtta så var vi framme i Dallas. Efter det åt vi brunch, vad jag åt kan ni se ovanför. Sedan har vi sovit på hotellet (vi var väldigt trötta kan jag säga!)

En dag med överraskningar


Hej! Jag har lite dåligt samvete över att ni har titta in här och fått se samma inlägg varje gång jag skulle velat uppdatera mer men jag har inga bilder på Ipaden som är intressanta. I varje fall så har jag det bra här och idag fick jag veta att jag kom in på mitt förstahandsval till gymnasiet. Helt ärligt så var jag inte så orolig över att komma in där jag ville efter att jag fick reda på mitt slutbetyg, men jag var lite nervös över att min ansökan inte skulle ha kommit fram eller något sådant. Hehe.

Idag hittade jag mina questbars som jag velat ha, finally! Jag valde smakerna strawberry cheesecake, banana nutmuffin och raspberry whitechocolate. De låter ju jättegoda så nu återstår bara att smaka. Jag håller tummarna som vanligt!

On the road again


Första shoppingrundan blev avcheckad idag och vi har även hunnit med en liten trip till blue bird café och lite annat. Vi blev rätt trötta efter en stund i shopping "mallet" så vi åkte tillbaka till hotellet utan att ha hunnit vara. Alla affärer men de flesta affärerna finns på de andra ställena vi ska till. Imorgon fortsätter resan och vi förflyttar oss til, ett nytt ställe. Det ska bli väldigt interessant! :) Nu ska jag äntligen få sova. Godnatt!

Vacation, vacación, vacances

Jag är jätteledsen över att jag inte har bloggat på några dagar. Snart ska jag åka iväg på semester och jag har inte hunnit göra några tidsinställda, så jag hoppas verkligen att jag kommer kunna uppdatera därifrån men med lite sämre bilder. Jag har sett fram emot den här resan ett bra tag och jag kan knappt vänta med att berätta vart jag ska eller vart jag har varit.
 
Jag hoppas att ni kikar in här om några veckor igen för då kommer det finnas många bilder att visa upp här från resan! Hur som helst så hoppas jag att ni får en toppen start på sommaren och att ni njuter av den svenska sommaren hela juni ut.
 

Every end is a new beginning

Nu har jag äntligen gått ut grundskolan!Det känns så bra! Men samtidigt lite läskigt att man ska gå runt i en månad utan att veta vart man ska ta vägen i höst. Men nu, nu är jag fri. I alla fall för ett litet tag...
 
Skolavslutningen bjöd inte på något fint väder direkt som ni kanske kan se. Jag fick en ros och en chokladask av syrran och sedan fick vi alla varsin gul ros av våran lärare. Sedan sprang vi hem i spöregn. I tisdags hade vi bal och jag väntar fortfarande på bilderna som vi tog då så det är därför jag inte har kunnat lägga upp några här. Hoppas verkligen att de kommer snart!

Oh sunny day

Dagens outfit.
Sista rikitga skoldagen är idag avklarad och jag är så glad över det! Haha. Jag längtar tills sommaren men ändå längtar jag tills hösten. Men det kommer bara säga "svisch" och sedan går jag på gymnasiet. Hjälp vad snabbt tiden går, jag hinner nästan inte med att förstå vad som händer. Det enda jag kan göra nu är att hoppas på det bästa, som alltid. ♥
 
Ikväll ska jag tvätta håret, måla naglar och bestämma frisyr inför imorgon. Kan ni gissa vad som händer då?
 

Color run

Idag blev jag ett fint minne rikare. Jag sprang Color Me Rad med Nathalie som jag berättade om i förra inlägget. Det var så sjukt kul! Musiken, vädret och humöret var alla på topp. Det var en helgrym upplevelse att minnas. Dock så tyckte vi att loppet skulle varit lite längre, de ynka 5 kilometerna som vi sprang gick alldeles för fort, hehe!
 
När vi kom i mål hade vi färg ÖVERALLT, det fanns nog inget ställe på min kropp som jag inte hade färg på. det var lagom roligt att tvätta bort allt kan jag säga er. Det var färg i öronen, innan för tröjan, i håret... ja överallt! Sedan var det dags för color bomb (eller color throw kallas det också) som gick ut på att alla deltagare skulle kasta färg på varandra så det flög ut i luften, jätteroligt verkligen!
 

Color me rad 5k

Idag var jag och hämtade ut mitt och syrrans startpaket till loppet vi ska springa på lördag- Color Me Rad.
Loppet är 5 kilometer och under loppets gång så blir man ner stänkt med färg, som folk som inte springer ska kasta på en vid olika färgstationer. Hur kul låter inte det?! I startpaketet fick man i alla fall varsin t-shirt, ett par solbrillor i valfri färg (jag valde grön!) nummerlappar och en tatuering. Jag ser mycket fram emot det här jätteroliga loppet kan jag ju säga! Kommer nog se lagom lustig ut springandes i solbrillor och färg över hela kroppen, haha! Vill ni läsa mer om loppet kan ni göra det här
 

Sneak peak

Här får ni en liten smygtitt på min balklänning!
 
Jag fick tag på den i sista minuten, jag ville ju ha en blå och eftersom att jag inte ville ha en klänning utan axelband så var det inte det lättaste att hitta. Den kanske inte är min drömklänning precis men jag gillar den jättemycket ändå och den sitter som en smäck!
Men det bästa av allt är nästan att jag kan använda den även efter balen, för utan allt det där prinsess-pyntet så fungerar den fint som en fest klänning. Nu behöver jag bara fundera på vad jag ska ha för frisyr och vilka skor jag ska ha till. Har ni några tips?
 
Kram, JenniferRSS 2.0